Summer cuisine
Come and taste a fresh and artisanal cuisine, simple and authentic, facing the ocean and surrounded by nature.
Tapas, vegetable sandwiches, pizettas, salads, fresh fries… entirely made by our local team and supplied in a short circuit (<35 km around).
The Bar
On the alcohol side, lovers of high distillation will be at the party. Especially gin lovers who can savor a few bottles in front of a memorable sunset. The cocktail menu is entrusted to Bryann, our leading bar manager who focuses on the essentials, with classic long drinks and a few signature titles executed from 100% natural artisanal preparations.




La Carte
Frites maison
Nature ou Sauce Bravas
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Pâté basque au piment d'Espelette
Accompagné de ses guindillas
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Guacamole
Servi avec ses tortillas
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Croquetas au jambon ibérique
Jambon 100% Bellota, 6 unités
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Croquetas aux épinards et pignons
100% Vegan, 6 unités
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Fromage du pays
Ossau-Iraty, chèvre Idoki, bleu Basque et confiture de cerises
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Charcuterie
Assortiment de charcuteries ibériques 100% Bellota 200g : saucisson – chorizo – saucisse sèche au piment d’Espelette – jambon bellota
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Jambon
Jambon ibérique 100% Bellota 100g
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Pan con tomate
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Sardines à l'huile d'olive
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Moules marinées
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Ventrèche de thon
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Base : Riz Japonais
Au choix :
- Saumon Mariné
- Ventèche de Thon
- Poulet
- Végan
- Gambas
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Cheesecake
Du pays, sorbet cassis
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Pain Perdu
Spécialité Carlos : brioche caramélisée façon crème brûlée, boule de glace caramel et spéculos
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Mousse au chocolat
Tuile aux amandes