Summer cuisine

Come and taste a fresh and artisanal cuisine, simple and authentic, facing the ocean and surrounded by nature.
Tapas, vegetable sandwiches, pizettas, salads, fresh fries… entirely made by our local team and supplied in a short circuit (<35 km around).


The Bar

On the alcohol side, lovers of high distillation will be at the party. Especially gin lovers who can savor a few bottles in front of a memorable sunset. The cocktail menu is entrusted to Bryann, our leading bar manager who focuses on the essentials, with classic long drinks and a few signature titles executed from 100% natural artisanal preparations.

La Carte

Frites maison

Nature ou Sauce Bravas

-

Pâté basque au piment d'Espelette

Accompagné de ses guindillas

-

Guacamole

Servi avec ses tortillas

-

Croquetas au jambon ibérique

Jambon 100% Bellota, 6 unités

-

Croquetas aux épinards et pignons

100% Vegan, 6 unités

-

Fromage du pays

Ossau-Iraty, chèvre Idoki, bleu Basque et confiture de cerises

-

Charcuterie

Assortiment de charcuteries ibériques 100% Bellota 200g : saucisson – chorizo – saucisse sèche au piment d’Espelette – jambon bellota

-

Jambon

Jambon ibérique 100% Bellota 100g

-

Pan con tomate

-

Sardines à l'huile d'olive

-

Moules marinées

-

Ventrèche de thon

-

Base : Riz Japonais

Au choix :

  • Saumon Mariné
  • Ventèche de Thon
  • Poulet
  • Végan
  • Gambas
-

Cheesecake

Du pays, sorbet cassis

-

Pain Perdu

Spécialité Carlos :  brioche caramélisée façon crème brûlée, boule de glace caramel et spéculos

-

Mousse au chocolat

Tuile aux amandes

-