Summer cuisine

From 6pm on weekdays, and from noon on weekends, you can enjoy a simple and authentic fresh, home-made cuisine, beside the ocean and in the middle of nature.
Tapas, vegetable toasts, pizzettas, salads, fresh French fries… entirely made by our local team using locally sourced ingredients (from a 35 km radius).

At dusk, when the sun sets before your eyes, the sounds crafted by the well known XABI PERY of AUVITECH comes to you in its purest form…

Closes at midnight – from 7pm, only children over 16 years old are admitted – No Dogs

La Carte

Frites maison

Nature ou Sauce Bravas

-

Pâté basque au piment d'Espelette

Accompagné de ses guindillas

-

Guacamole

Servi avec ses tortillas

-

Croquetas au jambon ibérique

Jambon 100% Bellota, 6 unités

-

Croquetas aux épinards et pignons

100% Vegan, 6 unités

-

Fromage du pays

Ossau-Iraty, chèvre Idoki, bleu Basque et confiture de cerises

-

Charcuterie

Assortiment de charcuteries ibériques 100% Bellota 200g : saucisson – chorizo – saucisse sèche au piment d’Espelette – jambon bellota

-

Jambon

Jambon ibérique 100% Bellota 100g

-

Pan con tomate

-

Sardines à l'huile d'olive

-

Moules marinées

-

Ventrèche de thon

-

Base : Riz Japonais

Au choix :

  • Saumon Mariné
  • Ventèche de Thon
  • Poulet
  • Végan
  • Gambas
-

Cheesecake

Du pays, sorbet cassis

-

Pain Perdu

Spécialité Carlos :  brioche caramélisée façon crème brûlée, boule de glace caramel et spéculos

-

Mousse au chocolat

Tuile aux amandes

-